Скандалите в БСП продължават. След изключването на част от опозицията вчера, днес

...
Скандалите в БСП продължават. След изключването на част от опозицията вчера, днес
Коментари Харесай

Опозицията в БСП дава на съд Корнелия Нинова

Скандалите в БСП продължават. След изключването на част от опозицията през вчерашния ден, през днешния ден стана ясно, че решението ще бъде атакувано в съда. Последваха и заявления за овакантяване.

Днес е първият ден на евродепутата Петър Витанов като изключен от БСП. " Нищо не е свършило, съпротивата продължава. Вижте, не може първо потомство ликвидатор да изключи трето потомство социалист. Какво ще ми вземе? ", коментира Петър Витанов, изключен от БСП.

Витанов е безапелационен, че решението за изключването на 14 души от партията е противоуставно и ще бъде атакувано в съда. И обяснението на управлението откакто на конгреса се стигна до ръкопашни битки: " Това окупиране на трибуната, блъскането по трибуната, виковете „ Оставка “ естествено роди прочувствената реакция на конгреса тези хора да бъдат осъдени “, изясни Кристиян Вигенин.

Освен в съда, изключените считат да се оплачат от решението на конгреса и в общопартийната контролна комисия, съобщи бТВ.

На фона на свадите, през днешния ден знакови лица оповестиха, че напускат БСП. Други - че напущат управлението на БСП.

„ Според мен най-позорният епизод в историята на БСП. Смяна на цялото управление на БСП трябва. Нито един от тези хора не може да остане “, сподели Костадин Паскалев.

Днес на колекция на левицата се появиха доста от някогашните членове на партията, които се готвят за взаимно явяване на изборите и припомниха, че са канили и БСП неведнъж.

„ Видяхме, че партията е хипнотизирана от демагогията на водача и не може да спре процесите на самоизтребление “, означи Мая Манолова.

Неофициално се твърди, че идната седмица ще има още напуснали партията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР